• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Action City Archery

RLG Sports Action City Archery is een unieke combinatie van de spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal. Door hier onze unieke RLG Sports onderdelen aan toe te voegen krijgt u een nieuwe beleving op outdoor gaming gebied.

RLG Sports Action City Archery is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte foam punt. Het is een indrukwekkend spel en veilig voor spelers van alle leeftijden.

Net zoals bij de standaard versie van Dodgebow, strijden twee teams om de eerste te zijn die alle doelen van de tegenstander heeft geschoten of alle tegenspelers heeft weg gespeeld. De inrichting van de locaties van RLG Sports helpen mee om de spelers zo tactisch mogelijk te laten nadenken over hun bewegingen op het veld, en hierdoor ook hun tactisch vermogen een uitdaging te geven. Ondertussen probeer je natuurlijk ook zoveel mogelijk van je tegenstanders er uit te schieten in tegenstelling tot de standaard Dodgebow speelvelden.

We maken bij RLG Sports gebruik van een veld dat bestaat uit verschillende thema's. Je staat dus niet zoals trefbal tegenover elkaar, maar je beweegd tactisch door het veld tussen huizen, bossen en labaratoriums.

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn er uit geschoten en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle doelen van de tegenpartij geschoten of de speeltijd is afgelopen.
Image
Image

Mogelijkheden en kosten

RLG Sports Action City Archery wordt per 01-03-2020 aangeboden als diverse opties:
Voor:
- Een kinderfeest;
- Een vrijgezellenfeest;
- Een school of sportdag uitje;
- Een personeelsfeest;
- Een verjaardagsfeest;
- Een familiedag;

Een sessie RLG Sports Action City Archery duurt doorgaans 2,5 uur en de kosten hiervan zijn € 18,- per persoon (Te boeken vanaf 6 personen).

Vanaf 13 personen worden er meerdere teams gemaakt die in een toernooivorm tegen elkaar strijden!

Daadwerkelijk de sport beoefenen

Uiteraard, als ontwikkelaar van de discipline, bieden wij het ook aan dat u, of uw kind, zich kan aanmelden voor de RLG Sports Action City Archery Sportclub.

Vanaf 9 jaar en ouder kan deze sport beoefend worden op vaste avonden op de locaties van RLG Sports. De lessen zijn 2 uur per week en de les wordt gegeven op basis van de spelregels, en de uitvoering van het spel. 

Er worden wedstrijden georganisseerd voor Single Players, Duo's en Teams. Hierbij zullen ook ouder/kind duo's toegestaan worden.;

De lidmaatschapskosten hiervan bedragen € 17,50 per maand (Inclussief de eerste maand een gratis leenset).

Aanschaf eigen uitrustig

RLG Sports Action City Archery Set is een set van:
- Boog;
- 2 pijlen;
- Veiligheidsmasker

Prijs: € 89,-. 

Uiteraard kunt u deze set ook van ons huren, dit kost € 10,- per maand. 

Image
© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl