• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Inschrijven

Inschrijven RLG Sports

U kunt zich middels onderstaand formulier inschrijven voor onze lessen in een van onze disciplines. Dit zijn wekelijkse lessen waarbij u de commitment met ons aan gaat om in Sportclub vorm met ons te gaan presteren!

Na het invullen van onderstaand formulier, zullen wij uw inschrijving bevestigen, en laten wij u per e-mail weten wanneer u op de eerste les verwacht wordt. 

Mochten wij naar aanleiding van uw inschrijving nog vragen hebben, dan nemen wij contact met u op!

Gegevens Kind

Onderstaand kunt u de gegevens van uw kind invullen. 

Lespakketten.

Wij hebben bij RLG Sports verschillende lespakketten. U kunt hierin zelf de keuze maken van welk pakket u gebruikt wilt maken. 

Lidmaatschaps opties: 
A - 1 les per week a 2 uur: € 17,50 per maand
B - 2 lessen per week a 2 uur: € 30,00 per maand
C - 1 les per maand a 2 uur: € 4,50 per maand
D - 1 les per 14 dagen a 2 uur: € 9,00 per maand

Alle lidmaatschappen zijn inclussief munitie en leen replica's tijdens de lessen. (Deze mogen dus niet mee naar huis genomen worden). De standaard leen replica's bestaan uit:
- Heckler & Koch G36 Tactical
- Heckler & Koch MP5 Tactical Mini
- FN Herstal Uzi
- Walther P99 Handpistool

De volgende zaken worden ook ter beschikking gesteld:
- Veiligheidsbril (Verplicht op hebben);

Daarnaast adviseren wij het gebruik van fatsoenlijke mondbescherming. Deze zijn op locatie aanwezig. Wanneer uw kind hier gebruik van moet maken van u, dan kunt u dat hieronder aangeven. 

Bij de standaard uitrusting zit niet inbegrepen:
- Kleding;
- Schoenen;
- Vesten;
- Holsters;
- Slings;

Uitrusting welke nodig is voor een specifieke trainingsdag of wedstrijd, zullen wij ter beschikking stellen op de betreffende dag.

Het staat ouder vrij om voor hun kind eigen uitrusting aan te schaffen.

Eigen Replica

Tijdens de lessen wordt uw kind een aantal veiligheid handelingen aan geleerd. Als hij of zij dit goed
doet zal uw kind het basis veiligheid certificaat ontvangen te noemen niveau 1. Pas daarna mag uw kind een eigen replica van maximaal 0,08 joule (!!) bezitten en meenemen naar de lessen. (Bij het certificaat ontvangt u de door ons geselecteerde verkooppunten waar wij van weten dat het goede en gekeurde replica's zijn).

Er zijn op dit moment ook zogenoemde "Orbie" geweren op de markt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een in water uitzetbaar balletje. Indien u een aankoop overweegt om uw kind te laten gebruiken bij RLG Sports, overleg dan eerst met onze medewerkers alvorens u overgaat tot aanshaf daar er veel verschil zit in kwaliteit en "kracht". Daardoor kan het voorkomen dat sommige producten absoluut niet in onze lessen gebruikt kunnen en mogen worden.

Niveau 2

Dit type replica's worden alleen ter beschikking gesteld door RLG Sports en kunnen alleen gebruikt worden bij bepaalde wedstrijden welke een hoge mate van discipline vereissen. Ga daarom nooit zelf over tot aanschaf van een zogenoemde Niveau 2 replica.
Heeft uw kind een speciale wens, dan kunnen wij als RLG Sports deze bekijken en bekijken wat we kunnen doen en kunnen regelen om deze wel beschikbaar te krijgen binnen RLG Sports. 

Veiligheid

RLG Sports bied een actieve buiten sport, bij deelname is er een kans op letsel door vallen of stoten. Mocht het gebeuren dan willen wij u kind snel en optimaal kunnen voorzien van de juiste hulp.

Dit kan betekenen dat wij in een uitzonderlijk geval contact moeten opnemen met een huisarts of een tandarts. Het komt voor dat wij ouders niet tijdig kunnen bereiken en daarom vragen wij u de gegevens hiervan in te vullen. Wij proberen altijd eerst contact met u op te nemen alvorens wij overgaan tot contact met de huisarts of tandarts. Mochten wij u niet kunnen bereiken, dan zullen wij uw voicemail inspreken om u te informeren dat wij zelf de huisarts of tandarts inschakelen. Uiteraard, als alles in gang is gezet, zullen wij nogmaals trachten contact te leggen. 

Huisarts Gegevens

Vult u hieronder de gegevens in van de huisarts waarbij uw kind bekend is. 

Tandarts Gegevens

Vult u hieronder de gegevens in van de tandarts waarbij uw kind bekend is. 

Allergieën.

Heeft uw zoon/Dochter last van allergieën zoals bijvoorbeeld: hooikoorts, astma, voedsel of een lichamelijke
aandoening die soms tot last kan zijn. Laat het ons weten door onderstaand veld in te vullen.

Beeldmateriaal

Om u de vrijheid van keuze te geven, willen wij u vragen om antwoord te geven op de volgende vraag:
Wij maken geregeld foto's en of video's op onze locaties. Enerzijds voor analyse over de trainingen, anderzijds voor promotionele doeleinden. Hierdoor blijven onze volgers en geinterreseerden op de hoogte van RLG Sports. 

Uiteraard kunt u aangeven dat uw kind niet herkenbaar in beeld verschijnt. U kunt hieronder de keuze maken.

Doorlopende machtiging

Door het aanvinken van onderstaand akkoord "vinkje" geeft u toestemming aan Skirmworld om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens RLG lidmaatschap en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van het gekozen lidmaatschap pakket Per maand.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na de afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Gegevens Skirmworld  (Overkoepelend bedrijf van RLG Sports)
Skirmworld
Moldau 11
8226 MV Lelystad
Nederland
Kenmerk Machtiging: RLG Lidmaatschap

© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl