• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderfeestje Nerf

Kent u dat? Uw hele huis vol met van die oranje pijltjes? Ze hangen zelfs in de gordijnen?

Geen nood! SkirmWorld brengt deze rage naar buiten toe! U kunt bij ons op het veld uw kinderen gerust laten gaan en ze met allerlei soorten Nerf Guns laten schieten. 

U kunt bij ons een dagdeel boeken van 2,5 uur. 

Uw kinderen zullen het ervaren als gamen in het echt! Laat uw kind het BattleField betreden vol met missies die worden gegeven door de gameleider. Zorg er voor dat de opdrachten worden volbracht en maak de juiste beslissing. Uiteraard, wordt niet geraakt! Want dan kan jouw team winnen!
De nerf games worden na gelang van de leeftijd van de deelnemers aangepast in moeilijkheidsgraad. Natuurlijk met 1 doel: FUN!
Image
Image

Kosten

SkirmWorld Nerf Games kun je al boeken vanaf € 12,50,- per persoon (minimaal 6 spelers).

De daadwerkelijke speeltijd van een dagdeel is 2 uur. De uitleg en de pauze zitten hierbij inbegrepen.

Uiteraard bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor de lunch en voor het avondeten. Kijk hiervoor op de pagina "Eten en Drinken"

Boeking Kinderfeestje Nerf

Om direct een boeking te plaatsen voor een Kinderfeest met het pakket Nerf, kunt u onderstaand formulier invullen. Vult het formulieer alstublieft zo correct als mogelijk in. Wij zullen uw boeking altijd bevestigen, en mochten wij nog vragen hebben, dan zullen wij contact met u opnemen!

Drinken?

Door bovenstaande gegevens ingevuld te hebben en onderstaand op versturen te drukken gaat u er mee akkoord dat wij deze aanvraag in behandeling nemen. Wij zullen de afspraak bevestigen. U heeft tot 48 uur voor de afspraak de tijd om uw afspraak af te zeggen. Daarna zullen wij de kosten in rekening brengen. 

© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl