• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderfeestje Battle Royale

Waarschijnlijk kent u het inmiddels, een  spel waarbij je als laatste moet overblijven om te winnen!

Het scenario...
Je komt ergens terecht op de "wereld".. Het enige wat je hebt is je kleding. De rest moet je in het veld zien te vinden.. Alleen.. Er komt een zware storm aan waardoor de ruimte steeds kleiner wordt. De spelers worden naar elkaar toegedrongen. Overal op het veld liggen spullen verstopt waarmee jij er voor kan zorgen dat je als laatste overblijft en je de tegenstander kan uitschakelen!

SkirmWorld biedt het scenario Battle Royale aan! Real Life Gaming! Letterlijk overgenomen uit games met alle indrukwekkende elementen! De nieuwe rage van 2018!

Wij zorgen er voor dat het veld geprepareerd is voor de Battle Royale! Uw kinderen weten niet waar de spullen liggen en zullen worden geblinddoekt. Op het moment dat het start signaal klinkt mogen ze blinddoek af doen en op zoek gaan naar de spullen in het veld. Maar let op! Het veld wordt steeds kleiner gemaakt. Ben je te lang buiten de "cirkel" dan wordt je uitgeschakeld en mag de volgende ronde weer mee doen!
Image

Rondes en Kosten

Het spel wordt gespeeld in 4 rondes. Te weten:
- Ronde 1: Single Player
- Ronde 2: Duo's
- Ronde 3: Squads
- Ronde 4: De jarige kiest!

Het RLG Sports Battle Royale feestje boek je nu al voor € 17,50 per persoon (minimaal 8 spelers. Een Battle Royale feestje duurt 3 uur (Echte speeltijd!). De uitleg en de pauze gaat niet van de speeltijd af!

Dit kinderfeest is ook te boeken op Zondag, zonder een weekend toeslag!

De ervaring leert dat 3000 (inbegrepen) munitie (BB's), vaak genoeg is. Mocht dit toch niet genoeg zijn, dan kunnen er 100 stuks bij gekocht worden voor € 0,50. Vanaf 10 deelnemers verhogen wij het inbegrepen aantal naar 6000 stuks. 

Uiteraard bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor de lunch en voor het avondeten. Kijk hiervoor op de pagina "Eten en Drinken"

Boeking Kinderfeestje Battle Royale

Om direct een boeking te plaatsen voor een Kinderfeest met het pakket Battle Royale, kunt u onderstaand formulier invullen. Vult het formulieer alstublieft zo correct als mogelijk in. Wij zullen uw boeking altijd bevestigen, en mochten wij nog vragen hebben, dan zullen wij contact met u opnemen!

Drinken?

Door bovenstaande gegevens ingevuld te hebben en onderstaand op versturen te drukken gaat u er mee akkoord dat wij deze aanvraag in behandeling nemen. Wij zullen de afspraak bevestigen. U heeft tot 48 uur voor de afspraak de tijd om uw afspraak af te zeggen. Daarna zullen wij de kosten in rekening brengen. 

© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl