• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderfeestje Airsoft!

U krijgt uw kind bijna niet van de bank? Constant weer die schietspelletjes? Of kijken ze non-stop naar Airsoft Video's? RLG Sports komt met iets nieuws! Kinder Airsoft. Op de Airsoft Braderie van 27 mei 2018 was het al een groot succes! Kinderen met speciaal aangepaste kinder airsoft replica's die rondrennen en op elkaar kunnen schieten, maar waarbij het het belangrijkste is, om de missie te voltooien!

Kinder Airsoft is nog relatief nieuw in Nederland en onder begeleiding van ervaren mensen gaan uw kinden beleven wat de volwassen vanaf 2013 in Nederland kunnen ervaren. Namelijk: Airsoft. De kinder airsoft appraten zien er bijna echt uit, echter, wat kleiner van formaat. Met het RLG Sports Kinder Airsoft pakket kunnen we 1 op 1 game missies overzetten naar een echte beleving. Denk hierbij aan onderdelen zoals laptops die codes nodig hebben, het opbouwen van een basis en al spelende game credits verdienen. Alles is mogelijk bij RLG Sports . U hoeft het echter alleen te vragen!

Via het boekingsformulier onderaan deze pagina kunt u aangeven wat uw kind als favoriete game heeft. Speciaal voor uw kinderfeestje zetten wij deze game om in een Kinder Airsoft Game en zorgen wij ervoor dat ze dit feestje nooit vergeten! Uiteraard kunt u ook kiezen van een aantal standaard game pakketten die wij al bedacht hebben.
Image
Image

Kosten

Een standaard pakket kost € 15,- per persoon en is al vanaf 6 kinderen te boeken!

Wij hebben ook de mogelijkheid voor een pakket op maat, waarbij wij de wensen van uw kind omzetten naar een game, 16,50 per persoon vanaf 6 kinderen te boeken

Uiteraard bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor de lunch en voor het avondeten. Kijk hiervoor op de pagina "Eten en Drinken"

Boeking Kinderfeestje Airsoft

Om direct een boeking te plaatsen voor een Kinderfeest met het pakket Airsoft, kunt u onderstaand formulier invullen. Vult het formulieer alstublieft zo correct als mogelijk in. Wij zullen uw boeking altijd bevestigen, en mochten wij nog vragen hebben, dan zullen wij contact met u opnemen!

Drinken?

Door bovenstaande gegevens ingevuld te hebben en onderstaand op versturen te drukken gaat u er mee akkoord dat wij deze aanvraag in behandeling nemen. Wij zullen de afspraak bevestigen. U heeft tot 48 uur voor de afspraak de tijd om uw afspraak af te zeggen. Daarna zullen wij de kosten in rekening brengen. 

© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl