• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderfeestje Action City Archery

RLG Sports Action City Archery is een unieke combinatie van de spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal. Door hier onze unieke RLG Sports onderdelen aan toe te voegen krijgt u een nieuwe beleving op outdoor gaming gebied.

RLG Sports Action City Archery is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte foam punt. Het is een indrukwekkend spel en veilig voor spelers van alle leeftijden.

Net zoals bij de standaard versie van Dodgebow, strijden twee teams om de eerste te zijn die alle doelen van de tegenstander heeft geschoten of alle tegenspelers heeft weg gespeeld. De inrichting van de locaties van RLG Sports helpen mee om de spelers zo tactisch mogelijk te laten nadenken over hun bewegingen op het veld, en hierdoor ook hun tactisch vermogen een uitdaging te geven. Ondertussen probeer je natuurlijk ook zoveel mogelijk van je tegenstanders er uit te schieten in tegenstelling tot de standaard Dodgebow speelvelden.

We maken bij RLG Sports gebruik van een veld dat bestaat uit verschillende thema's. Je staat dus niet zoals trefbal tegenover elkaar, maar je beweegd tactisch door het veld tussen huizen, bossen en labaratoriums.

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn er uit geschoten en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle doelen van de tegenpartij geschoten of de speeltijd is afgelopen.
Image
Image

Kosten

Een standaard pakket kost € 10,- per persoon en is al vanaf 10 kinderen te boeken!

Uiteraard bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor de lunch en voor het avondeten. Kijk hiervoor op de pagina "Eten en Drinken"

Boeking Kinderfeestje Action City Archery

Om direct een boeking te plaatsen voor een Kinderfeest met het pakket Action City Archery, kunt u onderstaand formulier invullen. Vult het formulieer alstublieft zo correct als mogelijk in. Wij zullen uw boeking altijd bevestigen, en mochten wij nog vragen hebben, dan zullen wij contact met u opnemen!

Drinken?

Door bovenstaande gegevens ingevuld te hebben en onderstaand op versturen te drukken gaat u er mee akkoord dat wij deze aanvraag in behandeling nemen. Wij zullen de afspraak bevestigen. U heeft tot 48 uur voor de afspraak de tijd om uw afspraak af te zeggen. Daarna zullen wij de kosten in rekening brengen. 

© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl