• +31 6 37 37 37 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

RLG Sports Kinderfeestjes!

Bij RLG Sports kunnen wij ook kinderfeestjes op maat organiseren. Hierbij kunt u denken aan een volledig verzorgde dag(deel) waarbij u uw kind en zijn vrienden en vriendinnen gecontroleerd "los" kunt laten op een van onze prachtige locaties.

Tijdens het kinderfeestje houden wij uw kinderen in de gaten, en zorgen wij daarbij voor uitdagende missies waar uw kinderen gegarandeerd van uitgeteld raken!

Wij hebben 4 soorten kinderfeestjes waar u uit kunt kiezen. Mocht u zelf een goed idee hebben, kunt u dat natuurlijk altijd aan ons melden, dan kijken wij naar de mogelijkheden. De mogelijkheden die wij voorbereid hebben zijn:
Image

Kinderfeestjes

Kinderfeest Airsoft

Kinderfeestje Airsoft

U krijgt uw kind bijna niet van de bank? Constant weer die schietspelletjes? Of kijken ze non-stop naar Airsoft Video's?

RLG Sports komt met iets nieuws! Kinder Airsoft!!. Op de Airsoft Braderie van 27 mei 2018 was het al een groot succes! Kinderen met speciaal aangepaste kinder airsoft replica's die rondrennen en op elkaar schieten!

Kinder Airsoft is nog relatief nieuw in Nederland en onder begeleiding van ervaren mensen gaan uw kinden beleven wat de volwassen vanaf 2013 in Nederland kunnen ervaren. Namelijk: Airsoft. De kinder airsoft appraten zien er bijna echt uit, echter, wat kleiner van formaat. Met het RLG Sports Kinder Airsoft pakket kunnen we 1 op 1 game missies overzetten naar een echte beleving. Denk hierbij aan onderdelen zoals laptops die codes nodig hebben, het opbouwen van een basis en al spelende game credits verdienen. Alles is mogelijk bij RLG Sports. U hoeft het echter alleen te vragen!

Wilt u meer weten, of direct kunnen boeken, druk dan HIER

Kinderfeestje Nerf
Kinderfeestje Battle Royale
Kinderfeestje Action City Archery
© 2020 RVO-net.nl. All Rights Reserved. Powered by RVO-net.nl